Social media opleidingen voor verzekeringskantoren

Praktische opleidingen social media nauwkeurig in elkaar gestoken speciaal voor verzekeringsadviseurs, gebracht door een instructeur die de industriesector door en door kent.

Onze opleidingen

Fysieke opleiding

Gedurende 2,5 dagen opleiding gaan we diep en leer je zowel strategisch als praktisch hoe je succesvol de social media kanalen van jouw kantoor kan inzetten.

Online opleiding

Leer op je eigen tempo en in verschillende modules wat je moet weten om jouw social media kanalen goed in te zetten. Inbegrepen zijn 2 videocalls van 30 minuten met een expert om advies te ontvangen.

Over de lesgever

Liesa begon haar carrière in de verzekeringsindustrie. Met ervaringen bij zowel een agent als een makelaar en een diploma bank-verzekeringen op zak, kent ze jouw leefwereld door en door en begrijpt ze de nuances en belangrijke gevoeligheden uit de industrie. Haar carrière zette ze verder in de marketingwereld en deed ervaringen op bij zowel grote als kleine spelers zoals ING, Philips, Engie Electrabel, Desotec, Metamaze, Extremis, …

Sinds 2020 geeft ze les aan Vives Kortrijk aan de 2e jaarsstudenten bank-verzekeringen en geeft ze regelmatig presentaties en trainingen aan Belfius, DVV, Vivium, KBC, …

Wat zeggen andere cursisten?

Shopping Basket