OPLEIDING SOCIAL MEDIA

Meer social media voor jouw verzekeringskantoor in 2023?

In deze opleiding social media gebracht specifiek voor verzekeringsadviseurs leer je hoe je een duurzame social media présence kan uitbouwen voor jouw verzekeringskantoor.

Ik ben Liesa, ex-verzekeringsadviseur

Hoe kun je als verzekeringskantoor social media inzetten om enerzijds de binding met je bestaand cliënteel te versterken en nieuwe doelgroepen aan te spreken? Het is een vraag die vele zaakvoerders bezig houdt.

Als ex-verzekeringsadviseur en ondertussen tal van marketingervaring op de teller, besloot ik dit vraagstuk mee op te lossen met jullie. Over de voorbije 2 jaar heb ik verschillende verzekeringskantoren geholpen met het opzetten van een social media présence.

Van vele zaakvoerders krijg ik de vraag om een opleidingstraject te voorzien zodat dit een onderdeel kan worden van de kantoorwerking. Met de juiste aanpak en methodologie kun je in een mum van tijd interessante resultaten zien.

Wist je dat Liesa ook lesgeeft aan Vives?
Ze leert de studenten bank-verzekeringen meer bij over online marketing in hun 2e jaar tijdens de bacheloropleiding.

Hoe zit het opleidingstraject in elkaar?

Online lessen

Er zijn 4 online groepslessen die via teams gegeven zullen worden in kleine groepjes. In die sessies gaan we dieper in op concepten deze concepten:

Bezoek aan jullie kantoor

Met deze lessen krijg je alvast de inzichten die je nodig hebt om er zelf mee aan de slag te gaan. Maar vaak is het goed om hier in het begin wat sturing in te krijgen. Daarom kom ik tijdens het opleidingtraject één keer langs bij jullie op kantoor om de aanpak te finetunen, een brainstorm te faciliteren en jullie optimaal op weg te zetten. Deze vergadering boeken we in van zodra je ingeschreven bent, liefst met een aantal collega’s van jullie kantoor erbij.

Werkboek met sjablonen

We voorzien tevens ook een werkboekje met verschillende sjablonen in die je kan blijven hanteren tijdens en na de opleiding. In dat werkboek staan bijvoorbeeld oefeningen om de online identiteit van jouw kantoor te bepalen en verschillende content ideeën en inspiratie.

De planning

De online sessies vinden plaats op: 

De vergadering bij jullie op kantoor wordt ingepland na inschrijvingen afhankelijk van onze en jullie kalender.

Wat kost het?

Het traject voor 4 online lessen en een offline vergadering bij jullie op kantoor kost normaal eenmalig €900 (incl btw). Maar voor de snelle beslissers voorzien we graag een vroegboekkorting van €150 als je voor eindejaar beslist. Waarom? Zo kunnen we onze agenda’s al inboeken en dat spaart zowel jullie als ons tijd.

Ik wil me inschrijven!

Vul onderstaand formulier in. We reserveren alvast jouw plaatsje. Je krijgt van ons een factuur toegestuurd via e-mail.

We helpen verzekeringskantoren met online marketing. Want top-adviseurs verdienen top-marketing!

Contact

Skyline Park
Ambachtenstraat 33
8870 Izegem
BE0757.557.033
liesa@uncovr.be

Made with 🤍 by uncovr