Over uncovr

Wat schuilt er achter de naam uncovr? Wie zijn we en wat drijft ons? Waarom zijn wij misschien een match made in heaven?

Het verhaal van uncovr

Hallo, ik ben Liesa.

Als ex-verzekeringsadviseur en met een diploma bank- verzekeringen op zak, kon ik 6 jaar terug de verleiding niet weerstaan om een andere carrière na te jagen als marketingspecialist. En wow, wat hou ik van dat vak. Maar toch ontbrak er iets. Ik mistte de verzekeringen, een materie die me als sinds m’n tienerjaren boeit.

De gedachte om deze twee passies te combineren zorgde voor vuurwerk en de geboorte van uncovr. Met uncovr wil ik verzekeringstussenpersonen helpen om te groeien met online marketing.

uncovr, what's in a name?

Dat uncovr een samentrekking is van to uncover en to cover had je waarschijnlijk al door?

To uncover your full potential, dat is de missie die we met uncovr hebben.
We willen onze klanten het volle potentieel van online marketing laten ontdekken.
To cover is uiteraard de knipoog naar de verzekeringsindustrie
waar we ons volledige op focussen.

Waarom kiezen voor uncovr?

Geen eenheidskoek

Het is een uitdaging, maar wij geloven dat elk verzekeringskantoor een uniek DNA en USP heeft. We houden ervan om daarnaar te zoeken en dat uit te spelen binnen jouw marketing plan.

Proactieve aanpak

We voeren niet enkel uit, we denken met je mee. Je kunt van ons initiatief verwachten en rekenen op onze marketing expertise om jouw kantoor te laten groeien.

Passie

We zijn enorm gepassioneerd in wat we doen en dat kun je voelen aan onze communicatie en de manier waarop we projecten runnen. You can’t fake that 😉

Gericht op resultaat

Marketing is vaak ``fluffy`` en moeilijk tastbaar, maar niet bij uncovr. We zoeken en houden wat werkt. Dumpen wat niet werkt.

CONTACTEER ONS

Sounds like a match made in heaven?
Let's meet!

Contacteer ons

Contacteer ons

Ook enthousiast om met beide benen vooruit de toekomst in te springen? Wij ook! Contacteer ons vrijblijvend.